top of page

Švicarska banka ponuja kripto trgovanje

Bordier & Cie, švicarska finančna institucija, ki deluje že več kot 170 let, je najavila partnerstvo z banko Sygnum, ki upravlja z digitalnimi sredstvi in svojim strankam omogoča nakup kriptovalut.


Integracija s poslovno bančno platformo Sygnum omogoča strankam Bordierja nakup Bitcoina (BTC), Ethra (ETH), Bitcoin Casha (BCH) in Tezosa (XTZ).


S partnerstvom želijo postaviti temelje za širšo ponudbo reguliranih digitalnih sredstev in storitev, vključno z opcijami in tokeniziranimi razredi sredstev. Banka želi svojim strankam zagotoviti integrirano rešitev na enem mestu, hkrati pa omogočiti, da s popolnim zaupanjem vlagajo v ta nov, rastoč razred sredstev.


Poudarili so, da je potezo spodbudilo večje povpraševanje strank, ki želijo svoje portfelje diverzificirati z novimi sredstvi. Ta sredstva nimajo popolne korelacije s tradicinalnimi finančnimi trgi, zato naložbe v kriptovalute in digitalna sredstva smatrajo kot orodje za povečanje diverzifikacije in doseganje večjih donosov ob upoštevanju tveganj.


Bordier & Cie je zasebna banka s sedežem v Ženevi, ustanovljena leta 1884, ki je v lasti in upravljanju družine Bordier že pet generacij.

Comments


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page