top of page

Bitnobi kripto menjalnica v Keniji

Z integracijo plačil prek Lightninga, omogoča 50 milijonom uporabnikom preprosto in instantno pošiljati in prejemati sredstva prek mobilnega telefona, z uporabo obstoječega M-Pesa sistema.


Po Nigeriji in Gani je Kenija tretja država, v kateri je na voljo aplikacija Bitnob.

Potrebna je le prva nastavitev aplikacije, po tem pa je uporaba storitve in prenašanje sredstev med Lightningom in storitvijo M-Pesa res preprosto. Izberejo lahko, ali bodo prejeli bitcoine ali lokalno valuto.



Bitnob ponuja storitev varčevanja v bitcoinih, ki ljudem pomaga varčevati v bitcoinih, tako da na določeno časovno periodo samodejno izvaja nakupe bitcoina.


Ena od Bitnobovih funkcij uporabnikom omogoča, da na enostaven način prejmejo sredstva neposredno v svojo bitcoin denarnico, denarnico z ameriškimi dolarji ali pa jih razdelijo med obe denarnici. Kenijcem omogoča svobodno izbiro načina prejemanja vrednosti med bitcoinom, dolarjem ali lokalno valuto.


Kenijci, ki so na delu po svetu, lahko npr prenesejo sredstva prek aplikacije Cash App ali Strike prek Lightninga instantno v M-pesa mobilno denarnico. Prav tako lahko uporabniki sedaj pošljejo denar iz Kenije v Nigerijo ali Gano ali pošljete denar iz katere koli od teh držav v Kenijo.


Kenija je med desetimi največjimi državami, ki se zanimajo za kriptovalute, predvsem bitcoin.

Comments


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page