top of page

Revolut bo omogočil prenos kriptovalut v druge denarnice

Revolut je objavil na svoji blog strani (in kasneje zbrisal), da bo omogočil težko pričakovano funkcionalnost s strani uporabnikov in sicer prenos kriptovalut na naslove drugih denarnic.


V beta verziji naj bi bili tega deležni uporabnik Metal naročnin in sicer bo mogoče prenesti le bitcoin. Skupni znesek prenosa bo omejen na 1.000 GBP mesečno oz 500 GBP dnevno. Kasneje bodo omogočili prenos tudi ostalih kriptovalut in prilagajali omejitve prenosa. Uporabnik bo lahko dodal največ 3 naslove kamor bo lahko poslal sredstva.




Proces naj bi bil povsem preprost in bo zahteval vnos naslova kamor se pošilja sredstva in potrditev s pomočjo 2FA varnostnega mehanizma.


Iz do sedaj znanega je razbrati, da želi Revolut večino kripto sredstev uporabnikov zadržati pod svojim skrbništvom, zato tudi omejitve prenosov. Uporabniki, predvsem ljubiteljski trajderji so dolgo čakali na to možnost, zato je bil tudi obseg trgovanja verjetno manjši kot bi bil sicer. Prav tako ni bilo mogoče poslati kriptovalut drugim uporabnikom Revoluta.


Revolut omogoča nakup 20 kriptovalut oziroma žetonov. Zagotavljajo, da so kripto sredstva uporabnikov v varnih rokah najboljših skrbnikov sredstev v tej panogi. Po projekcijah AltFi naj bi Revolut skrbel za približno 1 milijardo kripto sredstev uporabnikov.

Comments


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page