top of page

Revolutov tekmec Bottlepay zbral 11 mio funtov

BottlePay uporabnikom omogoča pošiljanje Bitcoina na družbenih omrežjih.


Podjetje BottlePay, ki ponuja aplikacijo za globalna plačila, ki temelji na Bitcoin protokolu, je zbrala 11 milijonov funtov za nadaljnji razvoj. Sredstva bodo namenjena razširitvi ekipe, razvoju funkcionalnosti in širitvi poslovanja.



Podjetje Bottlepay, ki sta ga ustanovila Pete Cheyne in Peter O'Donoghue, omogoča takojšnja plačila, vključno z mikroplačili, v FIAT valutah in bitcoinih.


Cilj podjetja je omogočanje digitalnih mikroplačil in čezmejnih transakcij ob minimalnih stroških.


Preprosta plačila prek socialnih omrežij

Aplikacija Bottlepay omogoča tudi brezhibna socialna plačila z enim tweetom, sporočilom ali objavo na socialnih omrežjih, kot so Twitter, Reddit in Discord.


Uporabniki Bottlepay lahko z enim samim podrsom kupujejo, shranjujejo, pošiljajo in prenesejo Bitcoin, za razliko od drugih digitalnih plačilnih platform, kot sta PayPal in Revolut.


Zasnovan je na Bitcoin protokolu, sistem pa omogoča potrošnikom in trgovcem dostop do novega svetovnega trga, vključno s 100 milijoni lastnikov Bitcoinov.


BottlePay ima velikega konkurenta, ki ni ne Revolut ne Paypal, temveč je to Stripe. Oba bosta kmalu na voljo tudi v Sloveniji.

Σχόλια


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page