top of page

Ukrajinska vlada pripravila spletna izobraževanja o kriptovalutah

Spletno izobraževanje za prebivalce zajema osnove o kriptovalutah.


Ukrajinsko ministrstvo za digitalno transformacijo je za državljane pripravilo serijo izobraževanj, ki zajemajo osnove kriptovalut, blockchain-a in Bitcoina in je del programa Digitalno izobraževanje.


Izobraževanje o kriptovalutah je sestavljeno iz 8 delov, dolgih med 6 in 12 minut. Uporabniki bodo po končanem izobraževanju prejeli potrdilo o opravljenem tečaju.


Ministrstvo za digitalno transformacijo je v 2019 podpisalo pismo o nameri z največjo kripto borzo na svetu, Binance, o pomoči pri oblikovanju regulatornega okvirja za regulacijo kriptovalut. Ukrajina je tako za kripto podjetja oblikovala okolje, ki jim omogoča stabilno in jasno zakonodajo ter nadaljnji razvoj.


V Sloveniji se je pred nekaj leti govorilo, da bo pripravila kripto prijazno zakonodajo, a je žal ostalo le pri besedah. Kripto podjetja, ki so jih ustanovili Slovenci pa so svoj sedež prenesla v bolj stabilne in ugodne jurisdikcije.


 

Ste že razmišljali kako poskrbeti za svojo prihodnost? Preverite možnosti, ki vam jih ponuja Celsius. Uporabite kodo 1470632264.



コメント


NEWSLETTER

Novice s sveta Bitcoina v vaš nabiralnik.

bottom of page